Κίσσαμος – Μπάλος – Γραμβούσα

Η εκδρομή ξεκινάει από το λιμάνι Κισσάμου, προτεινόμενη ώρα 9:00 π.μ., με έναν έμπειρο καπετάνιο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 35 λεπτά έως την άφιξη στον Μπάλο και 35 λεπτά η επιστροφή.

Στην διάρκεια της διαδρομής θα απολαύσετε τα επιβλητικά τοπία από το ακρωτήρι, πρώτος προορισμός είναι η Γραμβούσα όπου θα δείτε το κάστρο της και θα κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά. Στην συνέχεια θα δείτε το ναυαγισμένο καράβι και θα μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τον βυθό με τον εξοπλισμό που σας διαθέτουμε.

Επόμενος προορισμός μας ο Μπάλος όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τις παραμυθένιες παράλιες και την λιμνοθάλασσα του, στην οποία θα δείτε την ροζ άμμο λόγω των θρυμματισμένων οστράκων και κοραλλιών.

Έπειτα θα επισκεφθούμε με το σκάφος τις κρυφές παραλίες του Μπάλου για όσους επιθυμούν την απόλυτη ιδιωτικότητα καθώς δεν θα μπορούσατε να πάτε με το πλοίο της γραμμής.

Διάρκεια εκδρομής:

4 ώρες με σνακ και ποτό. (9:00-13:00 ή 15:00-19:00)

5 ώρες με επιλογή φαγητού και ποτά.

6 ώρες με επιλογή φαγητού και ποτά.

Σκάφη:

Όλα τα σκάφη

Περιλαμβάνονται:

Φορητό ψυγείο πάγου, Τέντα σκίασης για τον ήλιο, Μάσκες, Αναπνευστήρες, Σωσίβια και σωσίβια για παιδιά, Κυάλια, Χάρτης, GPS, 5 ή 6 ώρες επιλογή φαγητού (γεμιστά, μουσακάς, μπουρέκι).

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο WhatsApp

Gallery Εκδρομής:

Γρήγορη επικοινωνία μαζί μας

WhatsApp

Seaholics προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες στην Κρήτη!