Εκδρομές με σκάφος στην παραλία του Μπάλου

ΜΠΑΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Κρουαζιέρες στην Κίσσαμο

Ανακαλύψτε κρυμμένες παραλίες στην Κρήτη

Ιδιωτική κρουαζιέρα με ντόπιο καπετάνιο στον Μπάλο

Κλείστε τώρα μια από τις πιο εκπληκτικές κρουαζιέρες στην παραλία του Μπάλου! Η ολοήμερη ιδιωτική μας κρουαζιέρα στο Μπάλο θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Η ιδιωτική κρουαζιέρα μας στον Μπάλο & τη Γραμβούσα θα σας μείνει αξέχαστη! Θα σας συνοδεύει ο έμπειρος καπετάνιος μας που είναι και ντόπιος! Θα σας ξεναγήσει με τον καλύτερο τρόπο στις θάλασσες της Κισάμου, αποκαλύπτοντάς σας όλες τις άγνωστες ομορφιές της περιοχής και μερικές από τις κρυμμένες παραλίες της Κρήτης!

Η κρουαζιέρα είναι μία από τις καλύτερες στην Κίσσαμο και ξεκινά με μια επίσκεψη στην εκπληκτική και πραγματικά δημοφιλή παραλία του Μπάλου. Αμέσως μετά, θα επισκεφθείτε το νησί της Γραμβούσας. Εκεί θα μπορέσετε να εξερευνήσετε μια μοναδικής ομορφιάς μυστική παραλία. Στη συνέχεια, θα απολαύσετε τη βόλτα με το σκάφος μέχρι τον Άγιο Σώζων, έναν τόπο υπέροχης άγριας ομορφιάς!

Σε εκείνο το μέρος θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε τα άγρια κατσίκια που ζουν στην περιοχή, παρατηρώντας τα με κιάλια που θα σας παρέχουμε εμείς.

Η εκδρομή είναι μια ιδιωτική κρουαζιέρα 6 ή 4 ωρών στον Μπάλο με παραδοσιακό φαγητό. Έτσι έχετε την επιλογή να έχετε το γεύμα σας στο πλοίο και να απολαύσετε τοπικές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 τοπικές σπιτικές σπεσιαλιτέ: Μουσακά, Μπουρέκι (χορτοφαγική) ή Γεμιστά (χορτοφαγική).

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεμάτη πολυτέλεια, ασφάλεια, φιλοξενία και υπέροχες γεύσεις!

Κλείστε τώρα το ταξίδι σας και εξερευνήστε τις θάλασσες της Κισσάμου με τον πιο ασφαλή και απολαυστικό τρόπο!

Ντόπιος καπετάνιος

Ο καπετάνιος σας όχι μόνο έχει πολυετή εμπειρία, αλλά είναι και ντόπιος. Έτσι θα σας προσφέρει ένα ασφαλές και διασκεδαστικό ταξίδι στα πιο εκπληκτικά μέρη και σε μια μυστική παραλία σε Μπάλο & Γραμβούσα!

Κρητική πανίδα

Σκοπός μας είναι να απολαύσετε με ασφάλεια όλες τις πολύτιμες ομορφιές του Μπάλου, της Γραμβούσας και να εξερευνήσετε τον βυθό, να δείτε όλο το ακρωτήρι και τις άγριες κατσίκες.

Ανακαλύψτε τη φύση

Θα επισκεφτείτε μερικά μαγευτικά τοπία! Γι' αυτό είμαστε εξοπλισμένοι με σετ κιάλια, τα οποία σας παρέχουμε στο σκάφος, για να μπορείτε να παρατηρήσετε λεπτομερώς ό,τι σας ενδιαφέρει.

Παραδοσιακό γεύμα

Η 6ωρη ξενάγηση μπορεί να σας κάνει να πεινάσετε! Γι' αυτό σας προσφέρουμε γεύμα εν πλω. Μπορείτε να επιλέξετε από τα νόστιμα γεύματά μας Μουσακά, Μπουρέκι, Γεμιστά και ποτά! Στην 4ωρη ξενάγηση, σας προσφέρουμε σνακ και ποτά!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο WhatsApp

Επιλέξτε το σκάφος σας - Σκάφη με καπετάνιο

Φιλία

Πολυτελές - Άνετο

Παρέα

Οικονομικό

Για την απόλυτη ιδιωτικότητα γίνετε εσείς καπετάνιοι !

Έχετε την απόλυτη ιδιωτικότητα, είστε καπετάνιοι εσείς. Σας δείχνουμε μέρη που μπορείτε να πάτε με ασφάλεια εκεί που δεν πάει το μεγάλο πλοίο της γραμμής.

Η διαδρομή είναι Κίσσαμος – Μπάλος – Γραμβούσα και πίσω, καθώς μπορείτε να δείτε όλο το ακρωτήρι αφού μόνο για αυτά τα μέρη έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και η ποσότητα καυσίμων.

Η εταιρεία μας παρέχει εξοπλισμένο ναυαγοσωστικό σκάφος για σήμα «SOS» επίσης, συνεργάζεται με τον ναυαγοσώστη του Μπάλου.

Ταξιδιάρα

Αλμυρή

Ψυχή

Γρήγορη επικοινωνία μαζί μας

WhatsApp

Seaholics προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες στην Κρήτη!