Ο Στόλος μας

Ο Στόλος μας

Seaholics

Σκάφη με δίπλωμα

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεμάτη πολυτέλεια, άνεση, ασφάλεια, φιλοξενία. Θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε τον βυθό με μάσκες και αναπνευστήρες, με όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

Σκοπός μας  είναι να απολαύσετε με ασφάλεια όλες τις πολύτιμες ομορφιές του Μπάλου, της Γραμβούσας και να εξερευνήσετε τον βυθό, να δείτε όλο το ακρωτήρι και τις άγριες κατσίκες, αλλά και να κρατήσετε όμορφες και πρωτότυπες αναμνήσεις από τα επιβλητικά μας τοπία.

Χαρακτηριστικά: Σταθερό, άνετο χώρο, μεγάλους χώρους, Μάσκες, Αναπνευστήρες, Τέντα σκίασης για τον ήλιο, Σωσίβια και παιδικά, Κυάλια, Έμπειρος (ντόπιος) Καπετάνιος.

Φιλία

Παρέα

Σκάφη Χωρίς δίπλωμα

Έχετε την απόλυτη ιδιωτικότητα, είστε καπετάνιοι εσείς. Σας δείχνουμε μέρη που μπορείτε να πάτε με ασφάλεια εκεί που δεν πάει το μεγάλο πλοίο της γραμμής.

Η διαδρομή είναι Κίσσαμος – Μπάλος – Γραμβούσα και πίσω, καθώς μπορείτε να δείτε όλο το ακρωτήρι αφού μόνο για αυτά τα μέρη έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και η ποσότητα καυσίμων.

Η εταιρεία μας διαθέτει ναυαγοσωστικό σκάφος και συνεργάζεται με τον ναυαγοσώστη του Μπάλου.

Ταξιδιάρα

Αλμυρή

Ψυχή

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο WhatsApp

Σκάφος έκτακτης ανάγκης SOS

Η εταιρεία μας παρέχει εξοπλισμένο ναυαγοσωστικό σκάφος για σήμα «SOS» επίσης, συνεργάζεται με τον ναυαγοσώστη του Μπάλου.

Σε περίπτωση που κάτι προκύψει με το σκάφος και δεν υπάρχει βοήθεια κοντά σας, καλείτε το υπεύθυνο που έχει ειδικό ναυαγοσωστικό σκάφος, ή αν δεν έχετε σήμα καλείτε στο 112, λέτε την τοποθεσία για να έρθει άμεση βοήθεια.

Κάντε κράτηση το σκάφος σας τώρα!

Summer Offer

Summer offer for a couple or couple with child, 
Boat Φιλία or Παρέα / 4 Hours